Dejlig er Jordens Dag

OBS: UDSAT!

På grund af de fortsatte CORONA restriktioner har vi valgt at udsætte begivenheden og afvikle samme program på en senere dato, så flere mennesker kan samle i Domen og nyde fordybelsen og hinandens nærvær.
Hold dig opdateret her på siden 🙂

 

Oprindelig beskrivelse

Den 22. april er det Jordens Dag. På denne dag vil tusindvis af mennesker overalt på kloden mødes både virtuelt og fysisk til demonstrationer og i forsamlingshuse for at fejre Jorden og ikke mindst for at mindes os alle, og vores politikere og magthavere om, at vi kun har denne ene jord, og at vi er nødt til at lærer at blive bedre til at passe på den.
De bæredygtighedskriser som vi oplever er, tror vi, en udfordring der både kalder på indre og ydre omstilling. Hvor den ydre omstilling i stigende grad – og heldigvis – kommer i fokus og debatteres på daglig basis, så oplever vi at den indre dimension af omstillingen så at sige får mindre presse.
Det ønsker vi, i Dejlig er Jorden, at lave om på. Derfor vil vi erklære: Dejlig er Jordens Dag! Og inviterer til en aften med fokus på den indre dimension af omstillingen.
Studenterpræsten Jens Munk vil lede en hjertebønsmeditation for Jorden, der vil blive opført musik, og der vil blive skabt rum for refleksion når vi læser digte tilegnet jorden højt.

COVID-19 opdatering

Vi afventer udmeldinger fra myndigheder om lempelse af forsamlings restriktioner (der forventes at komme midt april – en uges tid før vores arrangement).
Hvis restriktioner ikke hæves til mindst 10, udsættes arrangementet til en senere dato.
Hvis vi forsamlingsforbudet er 10 personer, streamer vi live fra Domen.
Hvis forsamlingsforbudet er over 10 åbner vi arrangementet for fysisk deltagelse (men vil også live-streame, så flere kan være med hjemmefra).

 

Praktisk

Deltagelse kræver tilmelding.
Såfremt begivenheden afvikles vil vi sende et zoom link til begivenheden til alle dem der tilmelder sig, når arrangementet nærmer sig.
Vi håber at se dig til fordybelse og inderlig fejring af Jordens Dag
🤗 🌏 🌱

Date

torsdag 22 apr

Time

19:00 - 21:00

Mere information

Tilmeld dig her

Sted

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade 2 8000 Aarhus
Website
https://domen.aarhus.dk/
Tilmeld dig her

Next Event