Awakening the Dreamer Workshop i Øsal Ling

Kom og vær med til at udforske de muligheder der ligger gemt i klimaudfordringerne. Sammen med andre deltagere vil du få muligheden for at undersøge sammenhænge imellem klimaforandringer, miljøudfordringer og social ulighed. Samtidig vil deltagerne få muligheden for at opbygge et fællesskab, og inspirere hinanden til handling.

 

Formålet med workshoppen er, at gøre op med den apati som mange af os oplever over for så store udfordringer som klimaforandringer, biodiversitetskrise og global social ulighed. Workshoppen præsenterer en række perspektiver og stiller spørgsmål der er designet til at vække deltagernes kontakt til både den følelsesmæssige side af udfordringerne, men også den kreative side, hvor løsninger, muligheder og handling initieres.

 

Workshoppen er udviklet af den amerikansk/ecuadorianske organisation Pachamama Alliance, hvor en af workshop arrangørerne har været i praktik og er blevet oplært i at afvikle denne workshop. Læs mere om Pachamama Alliance her, og se traileren nedenfor for at lære mere om hvad workshoppen handler om.

 

Praktisk information

Workshoppen er på dansk og vil blive afviklet to gange i løbet af efteråret 2020 på to forskellige lokaliteter.

 

Sprog: dansk

 

Pris: donationsbasseret. For 30 kr. vil I være med til at dække udgifter forbundet med afvikling af arrangementet og det vil være en stor hjælp 🙏

 

Tid: 10-14

 

Frokost: medbring madpakke, eller spis fra en af de mange take away steder der ligger lige om hjørnet (for eksempel ligger Aarhus Street Food og Falafel King indenfor 1-2 minutter gå afstand).

 

Date

lørdag 21 nov
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Pris

Donationsbasseret. For 30 kr. vil I være med til at dække udgifter forbundet med afvikling af arrangementet og det vil være en stor hjælp!

Mere information

Tilmeld dig her

Sted

Øsal Ling
Fredensgade 39, 8000 Aarhus C
Website
http://osalling.dk/
Tilmeld dig her