Awakening the Dreamer Workshop i Domen

Kom og vær med til at udforske de muligheder der ligger gemt i klimaudfordringerne. Sammen med andre deltagere vil du få muligheden for at undersøge sammenhænge imellem klimaforandringer, miljøudfordringer og social ulighed. Samtidig vil deltagerne få muligheden for at opbygge et fællesskab, og inspirere hinanden til handling.

 

Formålet med workshoppen er, at gøre op med den apati som mange af os oplever over for så store udfordringer som klimaforandringer, biodiversitetskrise og global social ulighed. Workshoppen præsenterer en række perspektiver og stiller spørgsmål der er designet til at vække deltagernes kontakt til både den følelsesmæssige side af udfordringerne, men også den kreative side, hvor løsninger, muligheder og handling initieres.

 

Workshoppen er udviklet af den amerikansk/ecuadorianske organisation Pachamama Alliance, hvor en af workshop arrangørerne har været i praktik og er blevet oplært i at afvikle denne workshop. Læs mere om Pachamama Alliance her, og se traileren nedenfor for at lære mere om hvad workshoppen handler om.

 

Praktisk information

Workshoppen er på dansk og vil blive afviklet to gange i løbet af efteråret 2020 på to forskellige lokaliteter.
COVID-19 opdatering (27/10): Vi har forhørt os med de lokale myndigheder, og de vurderer at det stadig er forsvarligt at afvikle arrangementet – dog kun med 10 deltagere. Så meld dig til idag, hvis du vil sikre dig en plads 🤓

 

Sprog: Dansk med video-indslag på engelsk, uden tekster.

 

Pris: donationsbasseret. For 30 kr. vil I være med til at dække udgifter forbundet med afvikling af arrangementet og det vil være en stor hjælp 🙏

 

Tid: 10-14

 

Frokost: Mad må desværre ikke medbringes, medmindre det nydes udenfor. I Domens café kan man købe forfriskninger, dog ikke mad. Vi vil holde en pause hvor der er tid til at gå ned til Mejlgade hvor der er mange muligheder for at købe sig en frokost.

 

Date

lørdag 14 nov
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Pris

Donationsbasseret. For 30 kr. vil I være med til at dække udgifter forbundet med afvikling af arrangementet og det vil være en stor hjælp!

Mere information

Tilmeld dig her

Sted

Dome of Visions
Inge Lehmanns Gade 2 8000 Aarhus
Website
https://domen.aarhus.dk/
Tilmeld dig her