Arrangementer

Vinter og forår 2021

Program på vej

Vi er så småt kommet igang med at arrangere vinterens og forårets program. Som I vil se, vil der dog være en del forbehold, som der jo er for tiden 

Café Jorden Kalder

Vi vil traditionen tro fortsætte vores Café Jorden Kalder koncept, med en månedlig fællesspisning efterfulgt af en lille meditation og så en film om klima, natur eller andet vi vurdere vigtigt for den bæredygtige omstilling. Vi er dog corona udfordrede, så vi forventer tidligst at starte Café Jorde Kalder op igen til marts. Hold jer opdaterede her på siden.

Meditation for Jorden med Jens Munk

Efterårets Meditation for Jorden med Jens Munk var en stor success, så vi arbejder på at gentage denne. Hold jer opdaterede her.

Lone Belling

Vores foredrag med Lone Belling har været udsat to gange på grund af Corona. Vi arbejder endnu på at finde en ny dato, og vil opdaterer siden her, så snart der er nyt herom, det bliver dog nok først til foråret.

Tidligere arrangementer

Efteråret 2020

Tre filmaftner med fællesspisning, to horisont-udvidende workshops og en aften med meditation og fordybelse

Trods corona nåede vi at få afvikle en mange dejlige arrangementer i efteråret 2020, dog naturligvis med begrænsning på antal deltagere samt håndsprit, afstand og hvad der ellers hørte sig til af corona-forbehold. Ikke desto mindre var vores arrangementer en stor success og spredte både glæde, fordybelse og engagement i bæredygtighedsdagsordenen. Læs lidt om arrangementerne her.

Café Jorden Kalder

I efteråret 2020 vidste vi tre film og havde nogle hyggelige stunder, med fordybbende meditationer, og inspirerende film. Vi glæder os til at fortsætte det gode koncept.

Awakening the Dreamer Workshop

I samarbejde med den Amerikansk/Ecuadorianske organisation, Pachamama Alliance, arrangerede vi to to workshops i november 2020. Deltagerne mødtes om at se nogle af vor tids store sociale og miljømæssige udfordringer i øjnene, og  udforskede samtidig de muligheder der ligger gemt i dem.

No event found!
No event found!

Sker der ikke nok?

Hvis du bare ikke kan få nok af Dejlig er Jorden og klima- og naturelskende handling, og selv har lyst til at blive involveret, enten som frivillig, som arrangør eller noget tredje, så tøv ikke med at henvende dig til os!