Arrangementer

Efteråret 2021

Her er efterårets program. Flere begivenheder er i støbeskeen. Hold dig opdateret her på vores hjemmeside.

november 2021
05 november 2021

Café Jorden Kalder: Solutions fortsat

Den løsningsorienterede dokumentar, Solutions, sætter fokus på hvad vi mennesker kan gøre ved klimakrisen. Samtalen om, hvordan vi kan lade os inspirerer af filmens budskaber vil fortsætte ...

18:00 - 21:30
Fredensgade 39, 8000 Aarhus C
Læs mere her
No event found!
november 2021
No event found!

Tidligere arrangementer

Efteråret 2020

Tre filmaftner med fællesspisning, to horisont-udvidende workshops og en aften med meditation og fordybelse

Trods corona nåede vi at få afvikle en mange dejlige arrangementer i efteråret 2020, dog naturligvis med begrænsning på antal deltagere samt håndsprit, afstand og hvad der ellers hørte sig til af corona-forbehold. Ikke desto mindre var vores arrangementer en stor succes og spredte både glæde, fordybelse og engagement i bæredygtighedsdagsordenen. Læs lidt om arrangementerne her.

Café Jorden Kalder

I efteråret 2020 vidste vi tre film og havde nogle hyggelige stunder, med fordybbende meditationer, og inspirerende film. Vi glæder os til at fortsætte det gode koncept.

Awakening the Dreamer Workshop

I samarbejde med den Amerikansk/Ecuadorianske organisation, Pachamama Alliance, arrangerede vi to to workshops i november 2020. Deltagerne mødtes om at se nogle af vor tids store sociale og miljømæssige udfordringer i øjnene, og  udforskede samtidig de muligheder der ligger gemt i dem.

Sker der ikke nok?

Hvis du bare ikke kan få nok af Dejlig er Jorden og klima- og naturelskende handling, og selv har lyst til at blive involveret, enten som frivillig, som arrangør eller noget tredje, så tøv ikke med at henvende dig til os!