Arrangementer

Kommende begivenheder

Her er en oversigt over hvad vi tilbyder af begivenheder i den kommende tid. Programmet opdateres løbende, så hold dig opdateret her på vores hjemmeside.

No event found!
No event found!

Tidligere arrangementer

Efteråret 2020

Tre filmaftner med fællesspisning, to horisont-udvidende workshops og en aften med meditation og fordybelse

Trods corona nåede vi at få afvikle en mange dejlige arrangementer i efteråret 2020, dog naturligvis med begrænsning på antal deltagere samt håndsprit, afstand og hvad der ellers hørte sig til af corona-forbehold. Ikke desto mindre var vores arrangementer en stor succes og spredte både glæde, fordybelse og engagement i bæredygtighedsdagsordenen. Læs lidt om arrangementerne her.

Café Jorden Kalder

I efteråret 2020 vidste vi tre film og havde nogle hyggelige stunder, med fordybbende meditationer, og inspirerende film. Vi glæder os til at fortsætte det gode koncept.

Awakening the Dreamer Workshop

I samarbejde med den Amerikansk/Ecuadorianske organisation, Pachamama Alliance, arrangerede vi to to workshops i november 2020. Deltagerne mødtes om at se nogle af vor tids store sociale og miljømæssige udfordringer i øjnene, og  udforskede samtidig de muligheder der ligger gemt i dem.

Sker der ikke nok?

Hvis du bare ikke kan få nok af Dejlig er Jorden og klima- og naturelskende handling, og selv har lyst til at blive involveret, enten som frivillig, som arrangør eller noget tredje, så tøv ikke med at henvende dig til os!