Bæredygtighed – Fra Moralsk Pegefinger Til Etisk Kompas

Foredraget med Lone Belling bliver onsdag d. 2. sept. kl. 19 – 21.

Kom med til et inspirerende foredrag om bæredygtighed, hjertets dannelse og etisk kompas med forfatter, foredragsholder og ledelseskonsulent Lone Belling.

Verden kalder på grøn omstilling og en bæredygtig fremtid. Vi har den nødvendige viden, teknologi og økonomiske råderum til at gøre noget allerede nu. Men alligevel står psykologiske og politiske hindringer i vejen. Har vi forstået alvoren? Mangler vi værdimæssige pejlemærker, så vi kan skelne rigtigt og forkert? For vi har brug for at finde veje og inspiration så hjerne og hjerte, viden og visdom, ydre og indre bæredygtighed bliver en del af den omstilling, der i den grad kalder på en hjertes dannelse og fordybelse. Her kan udvikling af et etisk kompas og indre praksis være en del af svaret, så vi kan navigere i de mange udfordringer og informationer.

Den bæredygtige omstilling kan virke som en uoverskuelig opgave, men kan samtidig blive en kæmpe gave, fordi den giver afsæt til at gentænke spørgsmålene: Hvad er det gode liv? Hvilket samfund og hvilken verden vil vi give videre til vores børn og børnebørn?

Om underviseren
Lone Belling er forfatter, foredragsholder og ledelseskonsulent med fokus på bæredygtighed, samskabelse og mindfulness. Hun tog sammen med journalist Anders Laugesen i 2018 initiativ til en række samtalesaloner Bæredygtighed som etisk fordring hvor deltagerne blev inviteret til at deltage i fordybende samtaler om ”Hvordan bliver bæredygtighed til en kropslig, sanselig og åndelig funderet realitet – et billede ved hjertet som danner og forpligter?” Lone er bosiddende på Vækstcenteret
Hendes seneste bog fra november 2019 har samme titel som foredraget og kan købes med rabat på aftenen.

Lone Belling
LIV OG LEDERSKAB
M:  +45 2532 2055
lonebelling@livoglederskab.dk
www.livoglederskab.dk